Az alapítók sok éves szakmai tudásukat és tapasztalataikat fektették a vállalkozásba. A Kft. tevékenységi köre: vetőburgonya forgalmazás, mely az ország egész területére kiterjed viszonteladói hálózatán keresztül illetve direkt módon a termelők részére.

- Célunk, hogy a gyakorlatban bevált és kipróbált fajták mellett az új fajták köztermesztésbe történő bevezetésével, minőségi áru előállításával, a termésátlagok növelésével magasabb nyereséget biztosítsunk partnereink részére.

Szállítóink a HZPC az AGRICO és a SCHAAP cégek. Hollandiában a legjelentősebb burgonya nemesítők, előállítók, és forgalmazók.

A vetőgumó Hollandiában vírusmentes körülmények között a tengerparti övezetben kerül előállításra, ezért kiváló minőségű az általunk forgalmazott szaporító anyag.

Folyamatosan vizsgáljuk a fajták termesztési értékét, hogy a hazai viszonyokhoz a legjobban alkalmazkodó, legnagyobb termőképességű, minőségi fajtákat biztosítsuk.

Az általunk forgalmazott burgonya fajtákat a Nemzeti Élelmiszerlánc – biztonsági Hivatal több éven keresztül vizsgálta és magyarországi forgalmazási fajtalistára kerülését engedélyezte. Ismertetőnkben azokat a burgonya vetőmag fajtákat mutatjuk be, melyek alkalmasak a nagyüzemi termesztésen túl a szántóföldi és hajtatási-korai kisüzemi és házi-kerti termesztésre, szaporításra egyaránt.

Felhívjuk partnereink figyelmét, hogy a sikeres burgonya termesztés legfontosabb alapfeltétele fémzárolt, kiváló minőségű vetőburgonya felhasználása, melyet optimális víz- és tápanyag ellátással, valamint gondos növényvédelmi technológiával kell társítani.

Az általunk forgalmazott fajtákkal végzett termesztési kísérleteinkben 3 év átlagában bebizonyosodott, hogy a holland import I. szaporítási fokú vetőburgonyából 2-2,5 kg termést takarítottunk be tövenként, ami jelentősen meghaladja a hazai előállítású vetőgumó felhasználásával elérhető termésátlagot.

A burgonya fajtákkal, a termesztéssel és a forgalmazással kapcsolatos kérdéseikre készséggel állunk rendelkezésükre.

E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Munkájukhoz sok sikert kívánunk!

Címünk:

6000 Kecskemét Jókai u. 34.

Telefon: +3676/484-711

Fax: +3676/508-188

Mobil: +3630/943-37-91

E-mail: kzpchungaria@gmail.com

Copyright © 2024 Kzpcvetőburgonya.hu. Minden jog fenntartva.